REF biedt met trots producten gemaakt vanuit de natuur en wetenschap in perfecte symmetrie.

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld zonder parabenen en sulfaten (SLS of SLES).

REF produceert producten die 100% veganistisch, glutenvrij, sulfaatvrij en kleurveilig zijn.

Eigentijdse producten van de beste kwaliteit; we onderzoeken uitgebreid om plantaardige en laboratorium gemaakte ingrediënten te vinden en gebruiken alleen ingrediënten met een bewezen staat van dienst op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit in combinatie met niet chemische alternatieven en geavanceerde wetenschap om geweldige producten te creëren die goed zijn voor het haar en het milieu.

 

REF is een natuurlijk schoonheidsmerk, 100% Vegan, gericht op hoogwaardige producten voor haar, huid en stijl. Met natuur en wetenschap in perfecte symmetrie formuleren we producten van de beste kwaliteit en hoogste werkzaamheid. Dankzij ons Zweedse erfgoed in combinatie met onze passie voor stijl kunnen we geweldige, duurzame producten maken die gewoon werken.

COLOUR PRESERVE SYSTEM:

Een natuurlijk UV-filter in alle producten voor ultieme bescherming. Het UV-filter is afgeleid van Zonnebloemzaadolie. Zonnebloemen bewegen naar de zon toe en hebben daarom het sterkste UV-filter van de natuur ontwikkeld. In combinatie met een anti-fade polymeer biedt dit systeem een ​​natuurlijke, effectieve bescherming tegen UV-stralen en behoudt het de kleur in het haar.

STRENGTHENING QUINOA PROTEIN:

Een versterkend eiwit voor langdurig herstel. De veganistische keratine van de natuur. Dit eiwit heeft een van de meest verspreide aminozuren met een vergelijkbare structuur als keratine, de natuurlijke bouwsteen van haar. Biedt diepe, langdurige reparatie en buffert elke haarstreng met eiwitten voor bescherming.