SAY YES TO NO

NO NOTHING

# Geen geur 
# Geen loze beloftes
# Geen compromissen 
# Niets overbodigs 

Geurvrij Four Reasons - No Nothing bevat geen veel voorkomende sensibiliserende of irriterende ingrediënten, waardoor de producten een uitstekende keuze zijn voor de gevoelige huid en als u de belasting van geuren en chemicaliën op uw lichaam wilt verminderen.

Alle Four Reasons - No Nothing-producten, hebben het allergielabel gekregen van de Finse Allergie-, Huid- en Astma Federatie. Dit vertrouwde label wordt toegekend aan objectief onderzochte producten als bewijs dat hun over het algemeen niet-allergene inhoud geen astma, huidirritatie of sensibilisatie of geurgevoeligheid veroorzaakt. Allergy Label-producten bevatten de volgende ingrediënten niet: Geuren, Oliën, over het algemeen sensibiliserende of irriterende ingrediënten of concentraties daarvan Asteraceae-verbindingen. De serie bevat shampoo- en haarverzorgingsproducten voor vier verschillende haartypes, waardoor je gemakkelijk je persoonlijke favorieten kunt vinden. 

De producten zijn 100% veganistischFour Reasons - No Nothing styling- en afwerkingsproducten geven uw haar de mogelijkheid om zijn eigen houding en persoonlijkheid te tonen met opvallende kapsels, zelfs als u een gevoelige huid of geurgevoeligheid heeft, of als u de belasting van geuren en chemicaliën op uw lichaam wilt verminderen.

Milieu eerst : De Four Reasons - No Nothing-verpakkingen zijn gemaakt van bio-based suikerrietplasticDe productie van biobased plastic vermindert de afhankelijkheid van olie en stoot minder koolstofdioxide uit dan conventionele plastics. De verpakking is ook volledig recyclebaar; door biobased plastic te recyclen, realiseren we een nog kleinere ecologische voetafdruk.

 

PERFECT IS BORING 

ORIGINAL

# Complete lijn van gemakkelijk te gebruiken producten 
# Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding
# Fris, opvallend ontwerp
# Legendarische long-time favorite


100% VEGAN, wat betekend dat alle producten geen dierlijke ingrediënten bevatten.
100% GREEN CHOICE, wat betekend dat alle producten in de productlijn worden vervaardigd in onze fabriek in Finland die 100% groene energie gebruikt. Aerosol producten worden vervaardigd in Zweden. Alle plastic verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar biogebaseerd suikerrietplastic, waardoor de ecologische voetafdruk van het product aanzienlijk wordt verkleind.
100% EMPOWERING, wat betekend dat de verpakkingsteksten humoristisch blijven maar een breder doel hebben: ze willen alledaagse routines inspireren en versterken. Ze herinneren de gebruikers van het product eraan hoe wonderbaarlijk mooi ze zijn - onvolmaakt maar toch perfect.
100% VALUE FOR MONEY, wat betekend dat alle producten bekend staan om de onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Met een gehalte aan actieve ingrediënten dat bij sommige producten tot vijf keer hoger is. Tegelijkertijd zijn alle onnodige ingrediënten eruit gehaald, wat resulteert in eenvoudige, gebruiksvriendelijke en o, zo functionele producten voor perfect hair days.

 

HIGHLIGHT THE COLORS IN YOUR LIFE

COLOR SHAMPOO & MASK

# Verleng de levensduur van jouw haarkleur
# Herstelt de intensiteit van de toon 
# Geeft je haar een nieuwe nuance 
# Behoudt de koelte of de warmte van de toon 

 

Behoud de mooie kleuring en is ideaal om tussen de kappersbezoeken door uw kleur op te frissen.

Of ben je toe aan een spannend kleurtje ?

Dan kan dit met de color shampoos of maskers van Four reasons. 

 

 

LUXURY CREATED BU NATURE

NATURE

# Verantwoordelijke schoonheid voor jouw haartype
# Plantaardige werkzame stoffen
# Minstens 99% formules van natuurlijke oorsprong
# Milieuvriendelijke verpakking