Deze producten zijn te verkijgen in de salon en in onze webshop!

 

REF

REF biedt met trots producten gemaakt vanuit de natuur en wetenschap in perfecte symmetrie.

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld zonder parabenen en sulfaten (SLS of SLES).

REF produceert producten die 100% veganistisch, glutenvrij, sulfaatvrij en kleurveilig zijn.

Eigentijdse producten van de beste kwaliteit; we onderzoeken uitgebreid om plantaardige en laboratorium gemaakte ingrediënten te vinden en gebruiken alleen ingrediënten met een bewezen staat van dienst op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit in combinatie met niet chemische alternatieven en geavanceerde wetenschap om geweldige producten te creëren die goed zijn voor het haar en het milieu.

 

100% Veganistisch

Om bewuste, duurzame en veganistische beautyproducten voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we ons netwerk van ondernemende beautyprofessionals een 100% veganistisch haarcosmetica merk zoals REF Stockholm aan. Hierdoor kunnen we samen bijdragen aan de ontwikkeling van het verduurzamen van de beautyindustrie.

 

Uniek N° Systeem

Ons unieke N° System systeem wordt gebruikt op al onze stylingproducten. Het definieert en benadrukt eenvoudig het niveau van stevigheid, glans en volume dat het product aan je kapsel toevoegt.

Hoeveel stevigheid?
Hoeveel glans?
Hoeveel volume?

 

 

Four reasons

De productlijn van Four Reasons is compleet en voorziet op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar. Alle producten zijn speciaal ontworpen; voor het Europese haartype. Daarnaast is het gehele assortiment ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie.

 

Het met meerdere prijzen bekroonde ontwerp van de producten. Is daarmee direct herkenbaar en uniek. Geavanceerde, hoogwaardige ingrediënten met natuurlijke extracten garanderen efficiënte producten. Die ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

 

De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten.

Aloë Vera kalmeert en hydrateert. Limoenextract zorgt voor volume en olijfolie-extract beschermt de haarkleur.

Natuurlijk voedende plantenextracten en eiwitten versterken fijn haar.